Standenmotor - Uitslagen competities hockey  hockey.nl op Facebook hockey.nl op Twitter hockey.nl op Google+ hockey.nl op Pinterest hockey.nl op Youtube hockey.nl op Instagram Maak hockey.nl jouw startpagina

MHC Woerden


Overzicht clubs
Waardsedijk 34-35
3448 HV Woerden
Telefoon: 0348-412242
Email: info@mhcwoerden.nl
Website: www.mhcwoerden.nl

Facebook

Meer over de club

Woerden ligt in het oosten van het Groene Hart van Nederland, de groene zone omsloten door de Randstad. Buiten de bebouwing bestaat Woerden voor een groot deel uit weilanden en akkers. De gemeente Woerden is omringd door de gemeenten De Ronde Venen, Stichtse Vecht, Utrecht, Montfoort, Bodegraven-Reeuwijk en Nieuwkoop.

De Mixed Hockey Club Woerden is de hockeyclub van Woerden. De vereniging is in 1975 opgericht. De accommodatie van de vereniging is gelegen langs de Waardsedijk op het sportcomplex Cromwijck in Woerden West (Molenvliet). De vereniging beschikt sinds het seizoen 2010-2011 over 1 semi-waterveld en 2 1/2 zandingestrooide velden. Aankomende zomer 2014  worden er 2 velden vernieuwd en zal de club over 2 semi-watervelden en 1 ½  zandingestrooide velden beschikken.

Met ruim 900 leden is MHC Woerden één van de grootste sportclubs in Woerden.

Mixed Hockey Club Woerden is een betrokken hockeyclub in het Groene Hart met de Woerdense identiteit, die zowel speler, trainers, scheidsrechter als vrijwilligers, de mogelijkheid biedt om zich op zowel top niveau, als recreatief niveau maximaal te kunnen ontwikkelen ten behoeve van persoonlijke ontplooiing en spelplezier.

 

Naast een goede keepersopleiding beschikt MHCW ook over een hockeyopleiding voor zowel spelers als trainers: de MHCW Hockey Academy.