Standenmotor - Uitslagen competities hockey  hockey.nl op Facebook hockey.nl op Twitter hockey.nl op Google+ hockey.nl op Pinterest hockey.nl op Youtube hockey.nl op Instagram Maak hockey.nl jouw startpagina

MHC De Warande

MHC De Warande


Overzicht clubs
Warandelaan 7
4900 AG Oosterhout
Telefoon: 0162-426766
Email: info@mhcdewarande.nl
Website: www.mhcdewarande.nl

Facebook

Meer over de club

Mixed Hockey Club (MHC) De Warande werd opgericht in april 1947 en heeft een rijke historie. Sinds vele jaren is de vereniging gevestigd op de prachtige, groene locatie aan de Warandelaan in Oosterhout. De vereniging beschikt over 3 semi-watervelden, en 2 zand-ingestrooide kunstgrasvelden en een gezellig clubhuis.

 

MHC de Warande heeft ruim 1100 leden, waaronder een groot aantal juniorleden. De afgelopen jaren is veel geïnvesteerd in kwaliteit en er wordt een breed scala aan hockey activiteiten geboden:   

 

  • Tophockey. De ambitie voor onze tophockeyteams Dames 1 en Heren 1, is om structureel op het niveau van 1eklasse te spelen met zo nu en dan de uitstap naar de overgangsklasse.

 

  • Breedtehockey. Het 2e team in een categorie, en soms het derde, wordt ook getypeerd als prestatieteam en hiervoor vinden selecties plaats. De overige wedstrijdteams worden ingedeeld op basis van sociale criteria.

 

 

  • Trimhockey. Een groep enthousiastelingen traint met elkaar. Hockey ervaring is voor trimhockey niet vereist, het gaat om het plezier van het spelen en de borrel erna.

 

  • G-hockey. Onder deskundige begeleiding gehockeyd door een groep kinderen met een verstandelijke handicap.

 

  • Zaalhockey. Bij MHC de Warande bieden we zaalhockey aan een zo groot mogelijke groep jeugdleden.

 

Daarnaast worden er elk jaar vele gezellige en sportieve toernooien georganiseerd en zelfs hockeykampen.