Standenmotor - Uitslagen competities hockey  hockey.nl op Facebook hockey.nl op Twitter hockey.nl op Google+ hockey.nl op Pinterest hockey.nl op Youtube hockey.nl op Instagram Maak hockey.nl jouw startpagina

MHC Steenwijk

MHC Steenwijk


Overzicht clubs
Middenweg 14
8332 CZ Steenwijk
Telefoon: 0521-517993
Email: info@mhc-steenwijk.nl
Website: www.mhc-steenwijk.nl

Facebook

Meer over de club

Het gaat goed met MHC Steenwijk. De afgelopen drie seizoenen is het aantal leden met meer dan 60% gestegen; van gemiddeld 120 naar 195 leden. We zijn zeer trots op die toename.  En dat zijn we met z’n allen, want we zien deze sprong als het resultaat van gezamenlijke inspanning. Geen acties, geen campagnes, maar onze leden als ambassadeurs van de vereniging.

 

MHC Steenwijk betrok in 1975 haar eerste accommodatie tussen de koeien in het gehucht Onna, ten zuiden van Steenwijk. De club stond toen nog in de kinderschoenen. Om alles rond te krijgen, deelden we kantine en kleedkamers met de plaatselijke muziekvereniging en drumband ‘Top Onna’ en we trainden op een honkbalveld in Steenwijk. Inmiddels hebben wedstrijd- en oefenveld van toen plaats gemaakt voor huizen en zijn we na enkele omzwervingen terecht gekomen op ons huidige stekkie op het sportpark ‘De nieuwe Gagels’. In september 1997 werd het eerste kunstgrasveld aangelegd. Op dit moment bestuderen we de mogelijkheid van een tweede, mogelijk half, kunstgrasveld.